Måndag...igen!

I lördags var det som sagt kick off med jobbet. Och jag hade lite blandade känslor över detta vilket var befogat. 

Vi åkte till Stockholm och gick på 2 föreläsningar som handlade om hur man exponerar i en butik och en om hur man bemöter kunder. GALET INTRESSANT!  :D

Därefter presenterades årets medarbetare och så var det avtackning till 2 stycken som slutar på ICA. Och så fick vi va 1 timma på oss att göra oss i ordning för kvällens äventyr. STRESSIGT! 
Det visade sig att vi skulle på wallmans som låg i byggnaden bredvid hotellet. Vi fick jätte mycket god mat och så var det show hela tiden. Riktigt grymt! 

Som väntat när de flesta fått i sig lite började kacklet. Och ganska så snart fick jag höra vilka det var som tyckte att jag inte hade rätt att få följa med på resan. Dock var det bara människor som jag redan visste sen innan hade den åsikten så inget nytt. Jag låtsades som om att det regnade och hade jävligt kul i stället! :)

När Wallmans stängde drog vi vidare till sjätte tunnan men där stannade vi inte så länge, drygt 1 timma. Så kom vi tillbaka till hotellet och åkte upp till rummet och drack vin och åt ost och kex :) Men vid 4 tiden var tröttheten ett faktum så då vart det sängen.

Jag har bestämt att jag kommer lägga detta bakom mig nu för jag har mycket annat att ta mig igenom här hemma. Även om det är min jobbplats så måste det bara funka helt enkelt. 

Jag har dessutom sen i fredags haft hjärtklappningar till och från och både håret på huvudet och mina ögonfransar går av och lossnar hejvilt. Allt som händer runt mig just nu har garanterat en stor påverkan på mig. 

Kommentera här: