God jul!

Det har varit en väldigt lyckad julafton måste jag säga. Att se Timmys glada miner när han öppnat alla julklappar, helt oslagbart !

Han blev helt galet glad när tomten kom och skrek av lycka! Haha! Lillskruttan förstår ju inte så mycket än men hon hade väldigt roligt med allt papper och snöre. ;)

Idag är jag så galet tacksam över att ha min älskade Marcus och mina underbara barn. 
Och självklart våra familjer! :)

Imorgon kommer syster med sin nya kärlek. Ska bli kul att få se vad han är för filur :D

Godnatt!♡♡

Jobba

Måste bara få säga att det går så galet bra på jobbet just nu. Efter den jobbiga kickoffen har hela arbetslaget blivit mer sammansvetsade! :)

Mycket bättre stämning och mycket gladare personal!  Är så tacksam att jag får chansen att jobba så mycket :)

Dessutom har vi nu tackat Ja till offerten för att få vårat bokföringsprogram vebbbaserat. vilket betyder att jag kommer att kunna jobba med mer saker hemifrån än nu!  LYCKA! :D

Arg

Ja hur länge kan man va arg?Hur länge kan man va arg utan att det blir överdrivet?

Jag va tydlig med vad jag tyckte om Marcus beteende igår och när jag fått det ur mig var jag arg. Länge! Men då efter några timmar orkar man inte va arg längre. Det tar så galet mycket av ens energi. Men man vet att när man slutar vara arg så sänker man garden, och då är det lät hänt att ens partner tror att allt är lugnt igen och att det är glömt. Fast det i själva verket inte är så.

 Hur får man någon att förstå att man menar allvar med det man säger utan att behöva vara arg hela tiden?