11 dagar...

Kvar sen är dagen här som jag har längtat till! :D
Och förberett en HEL DEL till kan jag lova....fy sjutton säger jag bara!
Idag ska jag faktiskt dra igång och diska mina 200 glas så de är rena och fina till bröllopet. Dessutom ska jag bädda i ordning 6 stycken sovplatser och städa lillstugan på tomten så även två kan sova där om det behövs. :) Fullt ös medvetlös...eller ja vi får väl se hur det går. Jag har ju nämligen en underbar liten son som står och gallskriker i hallen för att han inte får gå ut och titta på alla grävmaskiner som håller på och bygger lekplats bredvid vårat hus. Stackarn, han står och åch säger "ååååhhh", "ooojjj" och "buuuuu". Så som ni säkert förstår det inte så lätt att få något gjort med honom ute eftersom han bara springer iväg och tittar på maskinerna hela tiden. ;) Men vi får göra ett försök efter frukosten.

Igår kom Madde förbi jobbet med en jättefin bröllopspresent till mig och Marcus. Ett stort hjärta dekorerat med blommor och text och ett handgjort kort. Tack så mycket! :D
Ska försöka hänga upp det idag när tillfälle ges.

Nehe dags att dra igång då...;)

Hjälp!!

Behöver serveringspersonal och bartender till vårat bröllop den 4 augusti!!! Behöver inte vara proffs men bra om man har ett öga för vad som ska fyllas på och hur allt ska skötas. :) Självklart får man betalt!
Ett önskemål är dessutom att det är personer jag känner.

Kort och gott!

Fotograf: Frida Andersson

 

 

*Har fyllt 25 år!

*Har firat midsommar med norrbaggarna i sommarstugan

*Har börjat jobba på ICA igen

*Min brudklänning har äntligen kommit!

och en massa andra super bra saker!

 

Jag ska på jobb intervju den 11/7

Den 12/7 kommer Elin Wiklund hit så vi kan gå igenom smink och hår :D

och om 33 dagar är det BRÖLLOP!!!!

Ska bli såååååååå kul!! :D :D :D