Onsdag kl.9.14

Var precis och lämnade av Timmy på dagis..(förlåt förskolan) ;) Egentligen skulle han gå själv första gången imorgon men det har gått så otroligt bra så han fick gå själv redan idag :) Vi ska möta upp alla på förskolan sen för att äta med dom så då får vi höra hur det går :)

Frågan är ju bara vad jag ska fördriva tiden med nu då?! Kl. 11 kommer iaf takgubbarna hit och skriver kontrakt så vi äntligen kan få nytt tak! :) Bara jobbigt att ha en massa människor springandes här de närmsta veckorna men det går nog fort :)

Nu ska jag väl ta och göra lite nytta! ;)

Det går ju tokbra!

 Timmy är så duktig på förskolan. Vet inte ens vad jag ska hitta på när jag sitter med och tittar. Idag var dessutom mer barn än igår och det var roligt! Imorgon ska vi vara med och äta lunch i matsalen. Sen på torsdag ska Timmy vara där själv. :) Kommer gå hur bra som helst! På lördag ska Marcus och jag lösa in det första presentkortet som vi fick i bröllopspresent. Vi ska blåsa glas i Rejmyre på glasbruket. Ska bli spännande! Troligen lär man väl inte få till någon snygg vas utan lär väl gå därifrån med en glas klump ;p Nog om det nu ska Timmy och jag mysa lite i soffan eller först ska jag skrubba rent honom..han åt kvällsmat själv ;)

9 dagar senare..

Då har vi äntligen landat efter allt ståhej från den 4 augusti. Känns lite tråkigt att det redan är över med tanke på alla månader jag lagt ner på allt men det vart ju så otroligt lyckat! :D
Jag kan inte tacka tillräckligt till alla som var med och hjälpte till med allt som hade med bröllopet att göra. Dessutom vill jag tacka alla mina underbara vänner och släkt som kom och delade vår dag. Är så otroligt nöjd även om jag kan erkänna min enorma ångest dagen efter då jag kände att jag inte hade hunnit med att sätta mig ner och prata med alla gäster. Men sånt man får räkna med när det är så mycket gäster osv. Hade precis samma ångest efter Timmy's namnceremoni. Nog om det, var ju min mening att bara säga Tack, tack och åter tack! Och ni kan va lugna det kommer bilder! Ska bara se till att få in alla ;)


Till sist vill jag bara berätta att Timmy hade sin första dag på förskolan idag. Stora killen som gör sin mamma och pappa så stolt! <3