Bara några timmar kvar till avfärd!

Yes väskan packad och två till som hoppat av så nu blir det jag och Alexandra.
Från att vara 11 ner till 2 är inte illa pinkat kan jag lova.
Till en början va det ganska surt, men efter noga funderanda lätt det inte illa med fyra sängar var, ingen kö till toan eller duschen, mindra mat att laga,alla grabbar för mig själv och en hel bil med bara tjejprylar. Ja bilen kommer va smockad kan jag lova....nedan följer vårat last som ska få plats i pappas bil.

*Två rullväskor
*Två trunkar
*En påse med stereoanlägg
*En påse med sängkläder
*En påse med Alles skidkläder
*4 plattor öl
*2 liter sprit
*3 "bag in dah box"
*1 platta energidryck
*1 flaska vin
*1 skumpa


Ja vi kommer nog få det ganska roligt kan jag lova, om inte annat kommer jag tillbaka full och odräglig ;)
Dessutom fick vi höra att det skulle var någon form av singel vecka där uppe så det ökar ju bara chansen för att jag ska få mig en sovpartner. Inte för att Alexandra är så dålig att sova med men lite variation har ju aldrig skadat ;)

Så i morgon klockan 9 sitter vi i bilen på väg till Örebro som är vårat första stopp. Där ska vi hämta pappas bil eller rättare sagt byta bil. Han får en Audi i byte mot en fiiiiiiiiiiiiiin Mercedes ;)
Sen bär det vidare mot Sälen!!!
*Weeei*
För skojs skull har vi med oss videokamera och digitalkamera så det kommer nog bli lite bloggande från det härliga fjället, där jag personligen och min kära kompanjon ska avnjuta måååånga kalla öl på toppen! ;)

Näha om man snart skulle ta och sova så det blir nästa dag snart!

Se upp i backen!
Här kommer norrbaggen och Bambi på hal is!

Lördag, one day left!

Ja idag skulle vi egentligen ha lagat mat och stått i men vi skippade att storhandla igår då vi fortfarande var lite osäkra på hur många som verkligen kommer hänga på till Sälen. Så idag blir det slappa och packa.
Igår vart det lite vin på kvällen med Alexandra och Jennifer. Vart inget drag dock mest planering inför sälen och en kryssning vi planerar inom snart framtid, blir väl också en tur till Ullared. Denna gång tänker jag dock inte bjuda med folk utan pengar för då får man åka själv ;) Så får se hur det slutar, hehe. 
Alexandra och David väckte mig på soffan förut för att säga att det var frukost så här sitter man vaken medan Alexandra har somant om på soffan och david dragit iväg till garaget. Kuuuuuuuuuuuuuul. ska nog ta mig en dusch och börja kolla igenom packningen. ;)
 pussss

 

Fredag, time to shop!

Igår drog jag och Alexandra till Örebro för att ordna de sista prylarna till Sälen. Iaf i klädväg, vart några butiker till men det får man räkna med ;) Så idag bär det av till Katrineholm för att kirra sista alkoholen och stor handla mat på Willys. 
Sart dags för avfärd kan man säga ;D Ska bli sjuuuuuuuuuuukt kul!! Är så gryyymt laddad på detta..Roligast kommer nog bli att se alla halka runt på sina skidor, hahah! Ska slå mig ner i backen med en kall öl och bara garva med videokameran i högsta hugg! ;D hahahah!  

Ikväll är det ju som sagt fredag, och vid detta lag vet nog ALLA om vad jag brukar pyssla med på fredagar.
Jo, skumpan men i dag vet jag inte om det blir något. Funderar på att bara pusta ut efter allt packande och shoppande.Det återstår att se som vanligt, jag har aldrig driket koll på vart jag hamnar i slutet av kvällen så varje dag är ett äventyr kan jag lova ;) 

Nä nu ska jag ta och se om jag får tag på Alexandra igen...inge kul att hänga på jobbet när man slutat. ;)


Någon som är intresserad av att få naglarna fina??
Nedan är en bild på Alexandras naglar som jag fixade för ett tag sen..;)

 


Väskorna finns fortfarande kvar om någon vill köpa?
(Se tidigare inlägg för info..)
The Queen!